Voor schoonmaakservice in regio Sliedrecht

Vandaag de dag is het geen makkelijke taak om een goed schoonmaakbedrijf te vinden, dat wél al haar afspraken nakomt. Door de crisis in de schoonmaakbranche zijn veel bedrijven in de problemen gekomen en kunnen ze de beloofde kwaliteit niet handhaven. Wij leveren echter een eerlijke schoonmaakservice voor uw bedrijf

Wij lichten u als opdrachtgever eerlijk in over werkzaamheden en bijbehorende kosten. Samen met u maken we duidelijke afspraken over de te leveren diensten, die wij vervolgens naar behoren uitvoeren. Daarom zit u bij ons altijd goed. Of het nu gaat om periodiek of incidenteel schoonmaakwerk, op ons kunt u vertrouwen! Wij werken in de regio Sliedrecht.

Technologie achter het schoonmaakwerk

Ook voor speciale diensten, zoals bijvoorbeeld verwijdering van graffiti op uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging en reinigingsmiddelen zijn wij tegenwoordig in staat sneller, efficiënter en milieuvriendelijk te werken. Door de opmars van de nanotechnologie zijn er veel nieuwe methoden beschikbaar. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet.

Ons bedrijf houdt zich niet alleen me de nieuwste technieken bezig maar ook met het milieu. Onder meer door gebruik van microvezel en de spraymethode in combinatie met nieuwe schoonmaakproducten wordt het milieu minder belast.