Specialistische reiniging door uw specialist in Sliedrecht

Opgericht in 1979 zijn wij al veertig jaar de specialist op schoonmaakgebied in de regio Sliedrecht. U kunt ons inschakelen voor periodieke en incidentele schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor specialistische reiniging. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Graffiti verwijderen

Graffiti is vooral in stedelijke omgevingen een steeds groter wordend probleem. Door de ontsierende spuitverf die overal word achtergelaten is de uitstraling van uw bedrijfspand of onderwijsinstelling al snel bedorven. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Nieuwe, milieuvriendelijke ‘removers’ en het milieuvriendelijke micronevel-straalsysteem maken het mogelijk op een verantwoorde wijze graffiti te verwijderen.

Tapijtreiniging

Ook voor tapijtreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Verschillende typen tapijt kunnen wij met behulp van onze milieubewuste reinigingsmiddelen weer helemaal schoon krijgen. Onderhoud komt ook nog eens de levensduur van het tapijt ten goede. En het is natuurlijk vooral uit hygiënisch oogpunt een goede keuze.

Plafondreiniging

Ook plafonds dienen zo nu en dan gereinigd te worden. Door stof kunnen bewoners of werknemers zelfs last krijgen van ademhalingsmoeilijkheden of allergieën. Daarom is het aan te raden eens in de zoveel tijd een intensieve plafondreiniging te laten uitvoeren. De vervuiling is niet altijd zichtbaar, omdat deze vaak egaal is verdeeld over het plafond.