Vloeronderhoud door ervaren schoonmakers

Een vloer heeft ook de nodige verzorging nodig. Of het nu gaat om een vloerbedekking, bijvoorbeeld in de vorm van tapijt of een houten vloer, reiniging en verzorging zijn onontbeerlijk. Wij realiseren als schoonmaakbedrijf elk type reiniging. Ons schoonmaakbedrijf staat voor uw bedrijf klaar, overal in de regio Sliedrecht.

Harde vloeren: de noodzaak van extra onderhoud

Harde vloeren vallen uiteen in verschillende typen: hardhouten vloeren, stenen of marmeren vloeren maar ook linoleum vloeren behoren tot deze categorie. Voor dit soort vloeren is gewoon dagelijks onderhoud niet altijd voldoende. Een houten vloer moet bijvoorbeeld zo nu en dan in de was gezet worden, terwijl voor een stenen vloer een diepe reiniging regelmatig nodig is. De schoonmaker-experts van ons schoonmaakbedrijf kunnen ieder type vloer er weer schoon en mooi uit laten zien.

Schoonmaaktechnieken vloeren

Voor het schoonmaken van vloeren gebruiken we verschillende technieken. Deze variëren van machinaal schrobben, strippen & conserveren tot coaten met een speciale coating. Deze coating voor harde vloeren heeft verschillende voordelen: niet statisch dus vuilafstotend, hygiënisch en het verlengt de levensduur van de vloer. Daarnaast vermindert een coating de accumulatie van allergenen en andere kleine organismen, zodat het een zegen kan zijn voor mensen met astma of een allergie.